UITNODIGING DESSERTENBUFFET BROEDERLIJK DELEN

Primaire tabs

Holy Guacamole!

 

Heb je het al gehoord? Van de onrust in de supermarkt? En bij de groenteboer om de hoek? Het fruit is boos. De mango’s, papaja’s, bananen, ananassen, maar vooral de avocado’s hebben er genoeg van. Terwijl ze groeien aan bomen en struiken in Guatemala, zien ze de boeren honger lijden.

In Guatemala is de meerderheid van de bevolking afhankelijk van de landbouw. Toch hebben de meeste boeren zelf geen grond om groenten en fruit op te telen.  Een handvol rijken bezit meer dan de helft van alle landbouwgrond. Onrechtvaardig?

Dat vinden ook de vruchten uit Guatemala. Ze protesteren totdat de boeren ze op hun eigen grond en voor hun eigen bord kunnen kweken.

Wij willen alvast deze mensen helpen in hun strijd . Hopelijk jullie ook.

Na 7 keer een solidair ontbijt te hebben georganiseerd, willen wij het eens anders doen , dit jaar hebben we  gekozen voor een dessertenbuffet.

Dessertenbuffet : 10 maart  Gemeenschapshuis in Hingene

Sluit de krokusvakantie af op een gezellige manier en nodig je vrienden uit voor een (h)eerlijk solidair dessertenbuffet ten voordele van Broederlijk Delen.

En dit op zondagmiddag 10 maart tussen 13 uur en 17 uur in het gemeenschapshuis in Hingene.  ( Edmond Vleminckxstraat  73 )

Volwassenen : 7 euro        

kinderen jonger dan 12 jaar : 4 euro. (betaling ter plaatse)

 

Om te weten hoeveel desserts we moeten voorzien is het handig dat u ons vooraf laat weten met hoeveel personen u komt. Dit kan via solidairdesserthingene@hotmail.com of door te telefoneren naar An Colaes 0498 84 29 14 , liefst voor 3 maart.

 

Reclame maken is zeker welkom !

Datum: 
zondag, 10 maart, 2019 - 13:00
Plaats: 
Holy Guacamole! Heb je het al gehoord? Van de onrust in de supermarkt? En bij de groenteboer om de hoek? Het fruit is boos. De mango’s, papaja’s, bananen, ananassen, maar vooral de avocado’s hebben er genoeg van. Terwijl ze groeien aan bomen en struiken i