SAME SAME BUT DIFFERENT

Primaire tabs

Internationaal festival met aandacht voor de universele vraagstukken rond kolonisatie en dekolonisatie, identiteit en geopolitieke economie.
SAME SAME BUT DIFFERENT

SAME SAME BUT DIFFERENT is een samenwerking tussen Vooruit, CAMPO, NTGent, Gouvernement, Black Speaks Back i.s.m. the Africa Platform of the Ghent University en Africalia. Het festival is een programma vol multidisciplinaire projecten. Naast nieuwe dans-, theater- en performance-creaties ontwikkeld in Gent, tonen we ook een fijne selectie van internationale shows.

SAME SAME BUT DIFFERENT onderzoekt globale vraagstukken van kolonisatie en dekolonisatie, intersectionaliteit, identiteit en geopolitieke economie vanuit verschillende perspectieven. Het omvat een bijzondere focus op kunstenaars van het Afrikaanse continent, van de Afrikaanse diaspora in Belgiƫ en van internationale kunstenaars die in en met de realiteit van het Afrikaanse continent werken. Maar het festival opent ook deuren naar andere delen van de wereld.

Een samenwerking tussen Vooruit, CAMPO, NTGent, Gouvernement and Black Speaks Back i.s.m. the Africa Platform of the Ghent University and Africalia.

Datum: 
woensdag, 20 februari, 2019 - 11:45
Plaats: 
Vooruit Gent