Het circus van het leven, de liefde en nog zo van die dingen

Primaire tabs

Het Solidariteitskoor Frappant organiseert - na 8 uitverkochte voorstellingen – een extra optreden in CC Binder in Puurs. Een laatste kans voor wie te laat was voor een eerder optreden of voor wie de voorstelling nog eens wil zien.

Wanneer: za 16 november, 20 uur

Prijs: € 16,00 (Vrijetijdspas: € 14)

Waar: cc Binder – theaterzaal Kollebloem; Forum 9, 2870 Puurs-Sint-Amands

Kaarten zijn rechtstreeks te bestellen via de website van CC Binder.

De opbrengst van de bar na het optreden gaat naar De Schakel.

De wereld lijkt vandaag op een circus van dwaze clowns, vingervlugge goochelaars, acrobaten op het scherp van de snee, messenwerpers met slechte bedoelingen en een orkest dat valse noten blaast, terwijl de circusdirecteur het publiek beledigt. En wij, wij zitten erbij en kijken ernaar. 

Of toch niet? 

Wat als we het circus in eigen handen nemen? Wat als clowns teder en melancholisch zijn? Wat als goochelaars hoop uit hun hoed toveren en evenwichtskunstenaars de balans zoeken tussen droom en daad? En wat als de liefde het leidmotief wordt dat iedereen verbindt? 

Onze ringmeester, 120 zangers en 15 muzikanten brengen in een regie van Patrick Maillard een muzikale voorstelling waar je buiten komt met het gevoel dat de wereld niet in de handen ligt van dolle directeurs en dwaze clowns. Een schaamteloos optimistische en feestelijke voorstelling die goesting geeft om te blijven geloven in morgen. 

Datum: 
zaterdag, 16 november, 2019 - 20:00
Plaats: 
CC Binder, Forum 9, 2870 Puurs-Sint-Amands